Pengestøtte til IL Sverre Fotball

Venstres Karl M. Buchholdt fikk med seg formannskapet på å gi 20 000 kroner i økonomisk støtte til IL Sverre Fotball. Pengene skal benyttes til nye tilbud for barn og unge innen fotball. Klubben hadde søkt om støtte fra kommunen som egentlig tenkte å gi avslag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-Jeg finner det helt naturlig at fotballavdelingen i IL Sverre får økonomisk støtte fra kommunen, sier Buchholdt. Målsettingen er ifølge klubbens søknad å tilrettelegge for aktivitet gjennom fotball, skape miljø og ivareta idrettsgleden gjennom nye tilbud til ungdom som av ulike årsaker ikke har et tilbud om aktivitet innen fotball.

Han legger også vekt på den store innsatsen som IL Sverre legger ned i nærmiljøet. -Vi bør stimulere slike tiltak, avslutter Karl M. Buchholdt i Levanger Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**