Tema:Kultur

Harstad Venstre hadde i dag fokus på Kulturpolitikk. Gode innledere som reflekterte både det offentlige og det frivillige kulturlivet gav oss nettopp det utgangspunktet vi trengte for å skape ny liberal og kreativ kulturpolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Harstad Kulturhus

Foto: nettfoto.no

Møtet bar noe preg av det gode været på utsida av døra, og var dermed noe dårligere besøkt enn ønsket. I Kunstforeningens lokaler fikk vi også se Barnekunstskolens utstilling. Programkomiteen hadde imidlertid stort utbytte av innleggene fra Merete Kamsøy og Kåre Solheim fra Harstad Kunstforening, og Ola M Løkholm fra Harstad kulturhus. På en god måte fikk de synliggjort sine utfordringer i hverdagen; med fokus på behov for en forutsigbar økonomi, et bedret samarbeid mellom frivillige organisasjoner og kommunen, videreutvikling av kunstnerarbeidsplasser og kultur som næring. Jonas Stein, kulturbyråd i Tromsø, hadde ikke mulighet til å delta på dagens møte – men sendte en videohilsen om konkret liberal kulturpolitikk i Tromsø. Se gjerne innslaget her.

Dersom noen av dere ønsker å se Ola M Løkholms innlegg i sin helhet, ta direkte kontakt med Maria Serafia Fjellstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**