– Skjerp dokkar!

Venstres Julie Andersland er lite fornøyd med de to byrådspartiene som vil ha Bybanen i tunnel.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Andersland2

Foto: Mathias Fischer

– Høyre og Frp må skjerpe seg. Om de har så mye tiltro til alternativet ved Kjøttbasaren som de påstår, bør det ikke være vanskelig å legge inn en plan B om Bybanen langs Bryggen, slik KrF og Venstre vil ha.

Hun mener tunneltilhengerne «har gravd seg ned» i denne saken.

– De vil ikke høre snakk om Bybanen langs Bryggen, uansett hvor mye informasjon som kommer frem som taler mot tunnel. De vil ikke engang gå med på det som en reserveløsning dersom Kjøttbasaren-tunnel ikke går. Det er lite konstruktivt.

Les hele saken på BT.no her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**