— Dette kan fort bli en omkamp etter valget

Det sier Venstres Julie Andersland. Hun tror ikke tunnel ved Kjøttbasaren lar seg gjennomføre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Bybanen i Bergen2

Foto: Bybanen i samarbeid med BA

— Kan det bygges tunnel uten å ødelegge området, så er jo det flott. Men det har jeg liten tro på, sier Andersland i en pressemelding.

Venstre lover fortsatt kamp for Bryggen.

— Stopper byggingen, er vi tilbake til start. Da kommer Venstre til å kreve Bryggen tilbake på forhandlingsbordet. En avtale mellom Høyre, Frp og Ap om ingen bane langs Bryggen får de partiene stå for, det er ikke vår oppgave. Et bystyrevedtak er forøvrig kun gyldig til bystyret har fattet et nytt.

Ingen ultimatum
Hun avviser av Venstre stiller ultimatum.

— Etter valget vil vi gå inn i eventuelle forhandlinger med Bybanen øverst på listen. Vi vil sikre en god, gjennomførbar bane til Åsane, og så om Haukeland og til Fyllingsdalen. Nå får de som ønsker tunnel, prøve seg. Jeg tror det kommer til å gå dårlig. De partiene som ønsker å finne løsninger sammen med Venstre etter valget, må forberede seg på å sette seg ned med oss og diskutere Bybanen langs Bryggen på nytt.

Les hele saken på BA.no her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**