Venstre på Arendalsuka

Arendalsuka er årets store politiske møteplass. Politisk festival kan man nesten kalle det. Her møtes næringsliv, samfunnsliv, organisasjoner og politiske partier til diskusjon og nettverksbygging. Arendalsuka arrangerer flere debatter, men også partiene har egne arrangement.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Utsikt fra Café Victor som ligger idyllisk til ved Pollen i Arendal

Utsikt fra Café Victor som ligger idyllisk til ved Pollen i Arendal

Publikum har anledning til å delta på en rekke debatter og arrangement som tar for seg store og små politiske utfordringer i samfunnet. Venstremedlemmer er hjertelig velkomne til å delta. De fleste debatter er åpne for alle, og gratis.

 Det røde huset oppe i bakken er

Det røde huset oppe i bakken er “Venstres hus” under Arendalsuka

Venstre er spesielt opptatt av å samle liberale sjeler på egne arrangement. Vi vil ha fast møteplass på Café Victor, midt i hjertet av Arendal, fra tirsdag 12. august til og med torsdag 14. august, fra klokken 16.00 — 22.00.

I tillegg vil vi åpne for politisk etterspill i "Venstres politiske hage" tilhørende et hus Venstre leier i sentrum, etter at det offisielle programmet er ferdig for kvelden. Trine, Ola og Sveinung er vertskap på hver sin kveld. Venstre vil legge ut mer utfyllende informasjon her på denne siden etterhvert som tiden nærmer seg, hvor du skal finne alt du trenger å vite om Arendalsuka, i tillegg til alle relevante lenker.

Venstres Politiske Hage

Venstres Politiske Hage

Vi skal sende ut informasjon til alle medlemmer etter sommerferien. Program er allerede lagt ut på www.arendalsuka.no . Her vil oppdatert og detaljert program for hele arrangementet ligge.

Venstre vil stille mann- og kvinnesterke med samtlige stortingsrepresentanter, i tillegg til et kobbel av rådgivere for å skape en politisk og sosial ramme rundt det hele. Er du på Sørlandet den uken, så ta en tur innom standen på politiker-stripa, Sam Eydes plass, Café Victor eller i Venstres politiske hage for å få med deg litt av stemningen!

Venstres egne arrangement – Arendalsuka 2014 (skjema, vedlagt)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**