Snart klart for vår nye regionssekretær

Per Martin Berg fra Sande starter 1. oktober opp som regionssekretær for fylkeslagene i Buskerud, Telemark og Vestfold. Vi er svært fornøyd med å få med oss en dyktig ressurs på laget fram mot valget neste år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Per Martin Berg

Per Martin Berg

Under Lokalpolitisk Nettverk (LPN) tidligere denne måneden presenterte Per Martin seg for de frammøtte. Videre om hvilke arbeidsoppgaver han ville ta fatt på og hvordan han så for seg samarbeidet med fylkene.

Han kjørte også i gang en aktiv verving for å få flere «Venstrevenner» og lørdagens resultat viste at 12 nye bidragsytere tegnet seg under samlingen. Bra! Og vi trenger flere som også kan støtte Venstres arbeid framover med et fast kronebeløp.

Les mer om Venstrevenn på: https://www.venstre.no/artikkel/47422

Vi ønsker Per Martin velkommen og ser fram til et godt og konstruktivt samarbeid!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**