«Skomaker, bli ved din lest»

Ikke legge ned flyplassen i Vardø

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


-Naimak har ansvar for at vegene er i trafikksikker stand, og da bør han konsentrere seg om nettopp det, og ikke blande seg opp i hverken havner eller flyplasser.

Vardø

Foto: Terje Soløy

-I Vardø har man nå brukt mye ressurser på å legge til rette for en helikopter base, etter at Avinor tidligere i år kom med klare signaler om at nettopp Vardø var et av tre aktuelle steder for en slik base. Da passer det svært dårlig at noen begynner å ta til ordet for nedleggelse av flyplassen vår sier Venstres varaordfører Soløy. Tiden er snart inne for å avgjøre hvor helikopterbasen skal lokaliseres, og da er det svært dårlig gjort å komme med slike signaler midt i en prosess.

-En nedleggelse av flyplassen i Vardø må aldri komme på tale, og jeg kan love at det ikke vil skje uten kamp fra et samlet Vardø, sier varaordføreren, som også kan melde at hele Vardøs befolkning er opprørt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**