Medlemsmandag 27. oktober: Naturvernforbundet og karbonavgift

Bergen Venstre inviterer til medlemsmandag hver uke i våre kontorlokaler. 27. oktober kommer Naturvernforbundet og forteller om karbonavgift.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Venstres partikontor i Bergen ligger på St. Jakobs plass 9

Venstres partikontor i Bergen ligger på St. Jakobs plass 9

Bergen Venstre inviterer til medlemsmandag hver uke i våre kontorlokaler.

Dette er et politisk forum som er åpent for alle medlemmer hvor vi diskuterer ulike temaer med våre politikere og partifeller. Møtene er uformelle, uten krav til forkunnskaper, politisk erfaring eller engasjement ut over en politisk interesse for partiet Venstre.

Denne mandagen kommer Hallvard Birkeland fra Naturvernforbundet. Han vil holde en kort presentasjon av konseptet karbonavgift til fordeling, eller “Carbon Fee and Dividend” som den amerikanske klimaforskeren James Hansen ved Columbia University kaller det.

James Hansen har spennende tanker om karbonavgift og miljøskatt, som du kan lese mer om i Hallvard Birkelands kronikk i Berges Tidende, eller på nettsidene til den amerikanske organisasjonen Citizens’ Climate Lobby.

Hallvard Birkelands kronikk om karbonavgift.

Citizens’ Climate Lobby.

Møtet finner sted i andre etasje på St. Jakobs plass 9 i Bergen, kl. 19:00. Vi stiller med kaffe og tørre kjeks dersom du stiller med godt humør og gode diskusjoner!

Her finner du arrangementet på Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**