Venstre vil lytte til frolendinger

Pål Farstad sammen med slektningen Arnfinn Farstad i Frolandsstaua., Jan Kløvstad

Pål Farstad er Venstres mann i næringskomiteen på Stortinget. Tirsdag 28. oktober kommer han til Froland for å ha to uformelle møter med frolendinger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Pål Farstad

Pål Farstad
Foto: Øivind Leren

Først stiller han med kaffekopp på Liens konditori kl 1200 til lunsj med alle som vil gi innspill til hva som er viktig for frolendinger når det gjelder næringspolitikken på Stortinget. Venstre er i en nøkkelposisjon, og regjeringa er avhengig av Venstre og Kristelig folkeparti for å få flertall for forslaga sine. – Jeg har to ører og bare en munn, og kommer til Liens for å lytte og ta med meg viktige signaler inn på Stortinget, sier Pål Farstad, som er opptatt av at næringslivet lokalt skal ha gode vekstvilkår og forutsigbare ordninger. I Møre og Romsdal er han raskt kjent som en av de vitkigste stortingsrepresentantene, en som lytter og som har gjennomslagskraft.I Froland ønsker han å få høre hva folk her mener er viktige saker, så han kan løfte disse fram på Stortinget.

Seinere på dagen, kl 1700, inviterer Pål Farstad, fylkessekretær Jan Kløvstad og Froland Venstre til på-veg-heim-prat på Frolandstaua. Venstres førstekandidat Kenneth Stømne kom på femteplass på lista over de som fikk flest stemmer ved sist kommunevalg, og Venstre var like ved å komme inn igjen i kommunestyret. Nå blir det arbeidd med Venstreliste til kommunevalget neste år. Venstre håper å møte flere som kan tenke seg å være med på å få Venstre inn igjen i kommunepolitikken i Froland, og har alt på plass ei kjernegruppe som vil gjøre en innsats. – Venstre trengs også i Froland, sier fylkessekretær Jan Kløvstad, som også er bystyremedlem i Arendal, som forteller at Venstre stiller lister i minst 12 av de 15 kommunene i Aust-Agder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**