Bli bedre kjent med partiet og politikken

13. november inviteres både nye og gamle medlemmer til Venstreskolen trinn 1. Kurset holdes på Kjær Gård i Åsgårdstrand og starter kl. 18:00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Dette er en mulighet til å bli skolert i Venstres historie, ideologi, organisasjon og politikk, samtidig som man blir kjent med andre venstremedlemmer

 Kursleder Trygve Storrønningen

Kursleder Trygve Storrønningen
Foto: Line Loholt

Det er Vestfold Venstre som inviterer medlemmer til Venstreskolen trinn 1. Kurset strekker seg over 4 timer, og tar for seg Venstres historie og ideologi, Venstre som organisasjon og politisk arena.
Kanskje vil du bli mer bevisst på ditt forhold til å være politisk aktiv, og kanskje vil du etter denne kvelden ønske å delta i lokaldemokratiet i din hjemkommune? Eller kanskje blir du rett og slett bare litt mer opplyst og klokere etter en kveld sammen med andre hyggelige Venstrefolk?

Alle lokallagsmedlemmer i fylket er hjertelig velkommen til å delta på kurset. Er du ikke Venstremedlem, men nysgjerrig på hva Venstre står for og vurderer medlemskap, er dette også en god anledning til å bli bedre kjent med partiet og politikk.

Påmelding skjer til org.nestleder Karin S. Frøyd på e-post: [email protected]
Kurset ledes av Trygve Storrønningen fra Larvik.
Velkommen!

Her finner du veibeskrivelse til Kjær gård, Raveien 361, Åsgårdstrand.

Venstreskolen22
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**