Sandra Yeomans fra Rjukan inn på tredjeplass til neste års fylkestingsvalg

Foto: Sandra Yeomans

Det var under nominasjonsmøtet til Telemark Venstre i Bø 17/11 at Sandra Yeomans fra Rjukan ble enstemmig valgt inn på tredjeplass til fylkestingslista for Telemark Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Sandra Yeomans. f. 1993

Sandra Yeomans

Sandra Yeomans

Er en politikker fra Rjukan i Tinn. Sandra studerer til daglig administrasjon og ledelse på Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun ble som 17årig valgt inn i Tinn kommunestyre og sitter også i kultur og oppvekstutvalget i kommunen, og er 2.vara til formannskapet. Sandra er fylkesleder i Telemark unge venstre. Hun har også erfaring fra landsstyret til unge venstre, landsstyret til norsk student organisasjon og faglig komite for økonomi og ledelsesfag. Sandra Yeomans brenner for skole og miljøpolitikk!

Tinn var også det eneste lokallaget for utenom Skien som greide å få inn to kandidater blant topp ti på fylkeslista til Telemark Venstre, for tiendeplassen gikk til Tor Helge Flåtå som også er fra Rjukan.

Tor Helge Flåtå sitter i dag som fast medlem av kommunestyret for Tinn Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**