Erlend Horn

Erlend Horn er Venstres 1. kandidat i Bergen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Erlend Horn 2015 1

Erlend Andreas Horn (27) fra Årstad topper Bergen Venstres valgliste for kommunevalget i 2015. Erlend sitter i bystyret for Venstre og er medlem i Komité for helse og sosial. Han er utdannet statsviter og jobber til daglig som rådgiver for rektoratet ved Universitetet i Bergen.

Erlend var Venstres ungdomskandidat ved valget i 2011, da han ble valgt inn i bystyret. Han har et særlig engasjement for byens vanskeligstilte og for ruspolitikk. I 2013 var Erlend heltidspolitiker og nestleder i Komité for miljø og byutvikling mens sittende gruppeleder Julie Andersland var i permisjon.

Kontaktinformasjon:
Tlf. 986 19 431
E-post

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**