Knusende angrep!

Landskapet og miljøet knekkes. Tre tunge saker knuste den grønne kommunen på hjemmebane, kommuneplanutvalget torsdag 04.12.14.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


E39 fra Smiene til Harestadvika blir på det smaleste firefeltsvei før den forsvinner videre under navnet Rogfast. En arealbruk av Randaberg på 300 dekar som Venstre ønsket å sende ned i tunnel. Men nei, Venstre alene.
Nye Vardheim skal bygges i fore etasjer i parken foran Sykehjemmet og Bosenteret, like ved kirken. Nei, sa Venstre. Jo, sa alle de andre. KrF gikk ned en etasje.
Ved golfbanen på Tunge blir det, på sikt sammen med Rogfast, satt opp to eksostårn som skulle sikre dårlig luft i landskapsvernet og landbruksområde. Farlig for miljøet deromkring? Visstnok ikke når det legges opp til 50 meter sikringssone. Dette er langt fra kjekt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**