Vil ha Spellemann til Trondheim

Lederen i kulturkomiteen, Venstres Erling Moe, mener Trondheim har en gyllen anledning til å overta Spellemannprisutdelingen fra Stavanger. — Nå har vi sjansen, sier han til Adresseavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Erling Moe

Foto: Cathrine Dillner Hagen

— Det er det viktigste arrangementet i sitt slag i Norge, og vil være et løft for byen og musikklivet her, mener han, og trekker fram alle prisene som lørdag ble vunnet av musikere med røtter i Trondheims musikkliv.

— Næringslivet må kjenne sin besøkelsestid. Vi må gå i luka, og vi må gjøre det kjapt, hevder Moe, som nå vil ta initiativ til å samle relevante aktører innen politikk, musikk og næringsliv rundt bordet for å se hva Trondheim kan få til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**