Ny på årsmøtet

kal du på årsmøtet for første gang? Er du usikker på hvordan du deltar i debatten og får gjennomslag for dine synspunkter? Mandag 2. februar inviterer vi til årsmøteskolering hvor vi går gjennom dette og mye mer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Årsmøtet er et av Oslo Venstres største møter. Årsmøtet har hatt over 200 deltagere de siste årene og er det viktigste organet for å vedta politikk i Oslo Venstre. Det er også på årsmøtet vi velger landsmøtedelegasjon, og i år er det også valg på nytt styre, i tillegg til at vi behandler en rekke politiske uttalelser.

Er du usikker på hva som venter på årsmøtet? Da er dette en god mulighet til å utveksle erfaringer og lære.

Dag: mandag 2. februar
Tid: kl 18.00 – 20.00
Sted: Lille møterom, Vensters hus, Møllergata 16.

Vi samles for å gå gjennom hvordan man tar ordet på årsmøtet, hvordan du kan få gjennomslag for dine synspunkter og hva du bør forberede deg på. Benytt også muligheten til å bli kjent med andre som skal på årsmøtet.

Påmelding til [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**