Politisk samarbeidsavtale 2011-2015

Politisk samarbeidsavtale i Moss 2011-2015

Venstre har sammen med Høyre, KrF og FrP inngått en politisk avtale i Moss.

Sindre Westerlund Mork

Foto: Helge Eek

-Venstre har et ydmykt forhold til det store arbeidet vi skal gjøre i posisjon, sier Sindre W. Mork, gruppeleder i bystyret. Venstre er stolte over å lede skole, oppvekst og kulturutvalget (SOK). For Venstre er skole det viktigste tjenesteområdet. Det er Sindre W. Mork som leder SOK.

Partiene var enige om å innføre parlamentarisme innen 1. august 2012. Det skulle bli tre byråd – en fra hver av partiene Venstre, Høyre og FrP. Høyre ville ledet byrådet og de ville også hatt ordføreren i byen.

NB! Våren 2012 ble det bestemt å ikke innføre parlamentarisme og derfor går den delen av avtalen ut og kommunen følger formannskapsmodellen ut valgperioden.

Politisk plattform for Moss 2011-2015 (pdf)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**