Bydelene

Storhaug

Storhaug er bydelen der Stavangers unike trehusbebyggelse kan følges gjennom alle tidsepokene fra byens opprinnelse fram til idag. En urban og samtidig verneverdig bydel, med mennesker fra alle verdens hjørner.

  • Hege Benedicte Blom er hovedkandidat fra Storhaug bydel.

 

Madla

Madla bydel er en bydel for alle. Alt fra barnehagebarn til eldre skal føle seg ivaretatt og sett. Vi skal ta godt vare på våre turområder.

  • Kirsti Marie Sandgren er hovedkandidat fra Madla bydel.

 

Hillevåg

Hillevåg er en viktig bydel for Venstre av mange grunner. Vi vil blant annet verne om det biologiske mangfoldet ved Mosvatnet, Vannassen og Sørmarka, parallelt med at vi gjør det enklere og mer attraktivt for innbyggerne å komme seg ut og bruke grøntområdene. På Ullandhaug ønsker vi et nytt kunnskapssenter med universitet, sykehus og satsing på kollektiv transport. Vi er også glade for at bydelen preges av sosialt mangfold. Dette vil Venstre bevare, samtidig som vi løfter de svake gruppene opp.

  • Idun Helle er hovedkandidat fra Hillevåg bydel.

 

 

 

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**