Innlegg: Bergstrøms fikenblad

I EUB 04.mars hadde Arbeiderpartiets Finn Bergstrøm et innlegg om hva som gjorde at Eidsvoll kom seg vekk fra Robek-listen. Men innlegget viser en meget liten flik av sannheten. Les dagens innlegg i EUB av Knut Bakkehaug her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Bergstrøms fikenblad

I et innlegg i EUB 04.03 går den kjente Arbeiderparti-koryfé Finn Bergstrøm i rette med K.Larsen i forhold til hans leserinnlegg om Eidsvoll kommune på Robek-listen. For nye lesere kan opplyses at Bergstrøms innlegg inneholder en så liten flik av sannheten rundt ansvar for at Eidsvoll havnet på Robek-listen at det er fristende å kalle den utvalgte delen av sannheten for Bergstrøms fikenblad.

Bergstrøm roser Høyre for å ha bidratt til å få Eidsvoll ut av Robek-listen, men understreker at Høyre sammen med flere partier stod bak budsjettet som fikk Eidsvoll inn på Robek-listen. Det er grunn til å påpeke at Bergstrøms eget parti var med å danne flertall for begge de nevnte budsjettene.

Det er korrekt at SP har hatt ordføreren i et borgerlig samarbeid i fire år. I alle andre år har Ap vært tyngdepunktet i ethvert vedtatt budsjett for Eidsvoll kommune. Man må antagelig tilbake til Gunnar Knudsens dager for å frikjenne Ap fra medansvar for noe som helst i Eidsvoll.

Innlegget stod på trykk i EUB 10.03 2015.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**