Ny hjemmeside for Eidsvoll Venstre!

Hele Venstre har fått nye internettsider – med nytt utseende. Det betyr at både Akershus Venstre og Eidsvoll Venstre har fått nye sider. Vi begynte å publisere artikler på den nye nettsiden fra og med 10.mars. Vi håper du blir fornøyd med våre nye nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

I den liggende menyen øverst på Venstres nettside kan du klikke på “Der du bor”, og så velge først fylke, så kommune, og så klikke på “ditt sted”. Da kommer du til Eidsvoll Venstres nye nettsider. Den siden du er inne på nå. Fra og med 10.mars blir alle nye artikler publisert på den nye siden.

Fortvil ikke, alt vi tidligere har publisert er tilgjengelig. Alle artikler fra den gamle siden er flyttet til den nye – slik at du ikke mister mulighet til å finne tidligere artikler. For Eidsvoll Venstre er det viktig å vise også hva vi har gjort tidligere. Både for våre medlemmer, velgere, for innbyggerne – og for media.

Til venstre på siden finner du ikoner for Facebook og Twitter. Eidsvoll Venstre har egen side på Facebook, så det er bare å klikke på ikonet og du kommer rett dit. Trenger du å oppfriske siden er det bare å trykke på “Eidsvoll Venstre” til venstre rett over hovedbildet på siden.

Selv om vi har tatt i bruk den nye nettsiden er ikke alt på plass ennå. Veien blir til mens vi går, så etter hvert vil også bilder og annen informasjon bli mer oppdatert og tilrettelagt for lokallaget og publikum.

Tips gjerne venner og kjente (både på og utenfor sosiale medier) om vår nye nettside. Så blir det enklere for Venstre å nå ut med informasjon og synspunkter. På vår Facebook-side er det mulig å debattere og stille spørsmål. Vi svarer så fort og godt vi kan.

Tips oss gjerne om saker dere vil vi skal ta opp – og sette fokus på!

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**