Bedre tilrettelegging for elbiler i Sola

Foto: Sola Venstre

“Vi må få til ladestasjoner i sentrum, ved de offentlige arbeidsplassene og flere andre steder i Sola. Kommunene er nødt til å ta den jobben om vi skal få enda flere til å bruke miljøvennlige el-biler”Anja Endresen , sier Anja Berggård Endresen til Stavanger Aftenblad. Venstre vil at ladestasjoner skal være et tema når detaljene i sentrumsplanen skal legges.

 

Sola ligger på toppen i fylket når det gjelder salg av el-biler, men den lokale tilretteleggingen i sentrum er fraværende. Venstre vil at det skal satses på el-biler og ønsker et samarbeid mellom private næringsdrivende og kommunen for å få etablert ladestasjoner i både Solakrossen og på sikt også i Tananger sentrum.

 

Les mer på Aftenbladet sine sider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**