Ta grep om byutviklingen – Byseminar i Levanger

Foto: Per Einar Weiseth

Byseminar på Galleri Fenka tirsdag 24. mars klokken 19.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Det handler ikke bare om hvordan vi tar grep om utviklingen ved hjelp av reguleringsplaner og arkitektur. Minst like viktig er det å forstå hvorfor vi finner byen attraktiv, og hvilke kvaliteter vi setter pris på som beboere og besøkende.

Seminaret vil derfor ikke nøye seg med å vise ideen om den nye trehusbyen og skissene av den, men legge vekt på hvilke trender som finnes, og hva det er som gjør at folk i alle aldre vil bo i sentrum og bruke byen.

Hovedinnleder vil derfor være professor Aksel Tjora fra NTNU, som er kjent fra media med sin forskning blant annet på kafé-felleskapet, festivaler og internett-avhengighet. Blant øvrige innledere finner vi arkitet Audun Letnes, Asbjørn Hofsli, byboer Åsmund Saure Hagen og førsteamanuensis Lise N. Myhre.

Alle er hjertelig velkommen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**