Venstrelister i alle fylkets kommuner

Diverse valgkamputstyr 2015
Illustrasjon: Venstre

Også ved årets kommunestyrevalg har du mulighet til å stemme Venstre i alle 14 kommunene i fylket. Det er andre gangen i moderne tid velgerne gis denne muligheten. Ved valget i 2011 fikk Venstre 23 representanter i 13 av kommunene. I Hof kommune manglet dessverre noen svært få stemmer på å bli representert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Ordførerkandidat Tønsberg Venstre: Suzy Haugan
Ordførerkandidat Tønsberg Venstre: Suzy Haugan

Det har vært noen lokale målinger i fylket og i Tønsberg fikk Venstre gode 6,5 % og tre representanter dersom valg. Les mer i tb.no. I Horten har Gjengangeren gjennomførte måling og her viste tallene 4,2 % og to representanter. På Nøtterøy ble det publisert en måling i tb.no forrige uke og her viser tallene en oppslutning på 4,8 % som gir to kommunestyreplasser.

Skulle de gjennomførte målingene ligge opp til et valgresultat vil Venstre kunne komme i en avgjørende vippeposisjon i de tre kommunene.

På landsplan stiller Venstre i år rekordmange lister og er til stede i hele 316 kommuner. Aldri har så mange kunnet stemme Venstre og hele 95 % av befolkningen kan stemme på en ren Venstreliste ved valget i høst. Les mer på Venstres nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**