Vil tenke nytt om skolehverdagen

Lucie Katrine Sunde-Eidem
Lucie Katrine Sunde-Eidem, Foto: Nils Heldal

Andrekandidat i Trondheim, Lucie Sunde-Eidem, og Venstres leder, Trine Skei Grande, vil tenke nytt om skolehverdagen. – Vi mangler en helhetlig tenkning omkring barndom i dette landet. Vi har mange løsninger rundt barnevern, skole, fritid, kultur etc. Men jeg mener det er på tide å se hele barndommen under ett. Det er det jeg vil Venstre skal utvikle til neste landsmøte, og da må vi også tenke nye tanker rundt skolen, sier Skei Grande til Adresseavisen. Sunde-Eidem følger opp, og sier at vi må tilpasse skolen til et familieliv der både mamma og pappa er i arbeid. Det er ingen som venter hjemme når ungene slutter på skolen. Lenger skoledag, der mer kan gjøres innenfor skoletiden, vil være riktig utvikling.

Les mer i Adresseavisen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**