Klar for valgkamp-kickoff sammen med gode Venstrevenner?

Valgkamp-kickoff, Venstre

Sett av datoene 20. og 21. juni. Da samles vi med Buskerud, Telemark og Vestfold på Sundvolden Hotel til en siste felles valgkampsamling.

Programmet starter kl. 10:00 på lørdag 20. juni og avsluttes søndag 21. juni med lunsj kl. 14:30. Det er fullt mulig å delta på en av datoene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Org.sjef Kjartan Almenning i Venstre vil gi deg en siste oppdatering på planer, kampanjer, organisering m.m. av Venstres valgkamp fram mot valgdagen 14. september.

Stortingsrepresentant og vår fylkesfadder Sveinung Rotevatn vil orientere oss i partilandskapets mange meninger og syn samt ta opp de «vanskelige» spørsmålene i valgkampen.

Det blir videre drilling på Venstres «Grønn vekst»-program, standstrening, «hvordan vinne debatten» med mer. Alt som praktiske øvelser for den som ønsker å delta.

Samlingen vil også inneholde en bolk med hvordan lokallaget bør forholde seg med tanke på forhandlinger etter at valgresultatet er kjent.

Fullstendig program vil bli sendt ut nærmere arrangementsdatoene i juni. Det som er viktig nå er at du setter av datoene i din kalender og melder din interesse til din lokallagsleder. Vestfold Venstre vil sponse deltagelsen for de 20 første som melder seg på, men vil prioritere minst en delatger fra hvert lokallag.

Din lokallagsleder kan videresende din påmelding til organisatorisk nestleder Karin S. Frøyd på [email protected].

Sundvolden Hotel finner du på denne adressen; http://www.1881.no/hotell/hotell-buskerud/hotell-krokkleiva/sundvolden-hotel-as_100157421S2/kart/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**