Tour de Lindesnes-Nordkapp

Gutta i Tour de France opplever mye. I dag har jeg fått en smakebit hva hva det er, tror jeg. Tour de France er jublende publikumere med plakater og TV-kameraer som henger over deg. Begge deler opplevde vi i dag. I min Tour de Lindesnes-Nordkapp fikk vi i dag selskap av en barnehage i Vikersund, som hadde laget plakater, tatt med flagg og kunne heie høyere enn de mest ihugga sykkel-supporterene. Det var litt av en start på dagen! Vi syklet videre sammen med de unge gutta fra Modum og Ringerike sykkelklubb, og fra Hønefoss fikk vi med oss et NRK-team som filmet oss mens vi syklet en stor del av etappen. TV+verdens beste publikum= god stemning. Tusen takk til Ringerike Venstre som fikset lunsj til alle syklistene, spesielt til Marianne som smurte 15 matpakker! Håper du har hatt en fin dag, det har iallefall jeg :)
Foto: Johannes Bangum

Gutta i Tour de France opplever mye. I dag har jeg fått en smakebit hva hva det er, tror jeg. Tour de France er jublende publikumere med plakater og TV-kameraer som henger over deg. Begge deler opplevde vi i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

I min Tour de Lindesnes-Nordkapp fikk vi i dag selskap av en barnehage i Vikersund, som hadde laget plakater, tatt med flagg og kunne heie høyere enn de mest ihuga sykkel-supporterene. Det var litt av en start på dagen! Vi syklet videre sammen med de unge gutta fra Modum og Ringerike sykkelklubb, og fra Hønefoss fikk vi med oss et NRK-team som filmet oss mens vi syklet en stor del av etappen. TV+verdens beste publikum= god stemning.

Tusen takk til Ringerike Venstre som fikset lunsj til alle syklistene, spesielt til Marianne som smurte 15 matpakker!

Håper du har hatt en fin dag, det har i alle fall jeg 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**