Medaljeutdeling i NM!

God kveld! Nå har jeg nettopp delt ut medaljer til medaljer til alle som kom på pallen i NM i gatesykling på Gjøvik. Jeg er imponert over både juniorer og seniorer, de sykler ekstremt fort! Det var veldig gøy å få det privilegium som det er å dele ut medaljer, og veldig morsomt å se de suse forbi i rittene sine. Hvis disse syklistene skulle vært med og syklet Lindesnes-Nordkapp ville de blitt ferdige lenge før jeg overhode hadde satt meg på sykkelen på de siste etappene. Det prøver jeg å ikke tenke for mye på. God natt!
Foto: Saad Eckhardt

God kveld!

Nå har jeg nettopp delt ut medaljer til medaljer til alle som kom på pallen i NM i gatesykling på Gjøvik.

Jeg er imponert over både juniorer og seniorer, de sykler ekstremt fort! Det var veldig gøy å få det privilegium som det er å dele ut medaljer, og veldig morsomt å se de suse forbi i rittene sine. Hvis disse syklistene skulle vært med og syklet Lindesnes-Nordkapp ville de blitt ferdige lenge før jeg overhode hadde satt meg på sykkelen på de siste etappene. Det prøver jeg å ikke tenke for mye på.

God natt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**