Fantastisk natur

I dag har vi syklet oppover Gudbrandsdalen mot Otta. Jeg må bare få sagt det: det er så vakkert her! Dette er noe annet enn åkrene på østlandet, dette er ekte norsk natur. Sola og varmen har vært med oss i hele dag, vi har syklet langs Sjoa, møtt lokale folk og diskutert politikk med to menn i Fåvang. Helt topp. Nå skal jeg tidlig til sengs; denne turen begynner å ta på. God natt alle sammen!
Foto: Abid Raja

I dag har vi syklet oppover Gudbrandsdalen mot Otta. Jeg må bare få sagt det: det er så vakkert her! Dette er noe annet enn åkrene på østlandet, dette er ekte norsk natur. Sola og varmen har vært med oss i hele dag, vi har syklet langs Sjoa, møtt lokale folk og diskutert politikk med to menn i Fåvang. Helt topp.

Nå skal jeg tidlig til sengs; denne turen begynner å ta på. God natt alle sammen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**