Fingern til stortinget

Her i Fåvang møtte vi to herlige karer utenfor den lokale butikken. Sola skinner, isbilen spiller i bakgrunnen, elven renner like forbi. Men gutta vil snakke politikk. Med et smil om munnen gir herr Kvernflaten fingern til Stortinget. "Det må avskaffes, også bør vi snarte på nytt, slik de gjorde på Eidsvoll for 200 år siden". Vi sykler videre, like glade og fornøyde. Neste stopp: Vinstra!
Foto: Johannes Bangum

Her i Fåvang møtte vi to herlige karer utenfor den lokale butikken. Sola skinner, isbilen spiller i bakgrunnen, elven renner like forbi. Men gutta vil snakke politikk. Med et smil om munnen gir herr Kvernflaten fingern til Stortinget. “Det må avskaffes, også bør vi starte på nytt, slik de gjorde på Eidsvoll for 200 år siden”.

Vi sykler videre, like glade og fornøyde. Neste stopp: Vinstra!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**