Kongen av Dovre

Jeg er på toppen av Dovre!! Jeg skuer utover det fantastiske landsskapet, og føler meg som kongen på haugen! 700 meter rett opp er tilbakelagt. Vi har syklet over skoggrensen. Vi har blitt kjørt forbi av mange av biler på vei opp ( og enda flere campingbiler), men for oss kjentes det enda bedre å være på toppen. Snøen ligger fortsatt på fjellene rundt (det er vel dette man kaller breer..), sola skinner og skyene ser ut som bomulsdotter på himmelen. Jeg hiver i meg en skive med kaviar og drikker litt vann fra Aktiv mot Kreft-flasken. Lenge siden en kaviarskive har smakt så godt. 1800 kilometer igjen til Nordkapp.
Foto: Johannes Bangum

Jeg er på toppen av Dovre!! Jeg skuer utover det fantastiske landsskapet, og føler meg som kongen på haugen! 700 meter rett opp er tilbakelagt. Vi har syklet over skoggrensen. Vi har blitt kjørt forbi av mange av biler på vei opp ( og enda flere campingbiler), men for oss kjentes det enda bedre å være på toppen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Snøen ligger fortsatt på fjellene rundt (det er vel dette man kaller breer..), sola skinner og skyene ser ut som bomulsdotter på himmelen. Jeg hiver i meg en skive med kaviar og drikker litt vann fra Aktiv mot Kreft-flasken. Lenge siden en kaviarskive har smakt så godt.

Har nå syklet helt på toppen av Dovre! 700 meter rett opp; deilig å være øverst.1800 km. til Nordkapp. Det er vel ikke så langt?https://www.venstre.no/artikkel/2015/06/28/kongen-av-dovre/

Posted by Abid Q. Raja on 28. juni 2015

1800 kilometer igjen til Nordkapp.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**