Møtte Steinar og Eirik på vei til Nordkapp

Veldig gøy å møte disse to karene! Steinar (far) og Eirik (sønn) er også på vei fra Lindesnes til Nordkapp. Eirik har spesielle behov, men har ingen problem med å tråkke seg vei opp mot Dovre. De tar hele turen over flere år, og denne sommeren sykler de fra Bjorli til Brønnøysund. Da kan de glede seg til neste år, den siste delen er den fineste har jeg hørt! Eirik og Steinar ble inspirert av "Ingen Grenser", med Lars Monsen, der han og tolv stykker med ulike behov tar seg frem i villmarken i Sverige. De tenkte; hvorfor ikke? Hvorfor skal ikke vi også kunne gjøre det? Turen gir en mestringsfølelse man ikke så ofte kjenner på i hverdagen. Det å sykle lange etapper hver dag, og etterhvert komme seg opp til Nordkapp gir en god opplevelse og en følelse av at man har oppnådd noe imponerende. Dette er noe jeg også kjenner på, det er klart det er stas å sykle fra helt sør i Norge til ytterst mot havet i nord! Det var gøy å møte noen turkompiser man kunne dele noen erfaringer med. Jeg ønsker Steinar og Eirik god tur videre!
Foto: Johannes Bangum

Veldig gøy å møte disse to karene! Steinar (far) og Eirik (sønn) er også på vei fra Lindesnes til Nordkapp. Eirik har spesielle behov, men har ingen problem med å tråkke seg vei opp mot Dovre. De tar hele turen over flere år, og denne sommeren sykler de fra Bjorli til Brønnøysund. Da kan de glede seg til neste år, den siste delen er den fineste har jeg hørt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Eirik og Steinar ble inspirert av “Ingen Grenser”, med Lars Monsen, der han og tolv stykker med ulike behov tar seg frem i villmarken i Sverige. De tenkte; hvorfor ikke? Hvorfor skal ikke vi også kunne gjøre det?

Turen gir en mestringsfølelse man ikke så ofte kjenner på i hverdagen. Det å sykle lange etapper hver dag, og etterhvert komme seg opp til Nordkapp gir en god opplevelse og en følelse av at man har oppnådd noe imponerende. Dette er noe jeg også kjenner på, det er klart det er stas å sykle fra helt sør i Norge til ytterst mot havet i nord!

Det var gøy å møte noen turkompiser man kunne dele noen erfaringer med. Jeg ønsker Steinar og Eirik god tur videre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**