Sola skinner i Otta

I sommer syklet Abid Q. Raja fra Lindesnes til Nordkapp. Nå har Venstre fremmet forslag på Stortinget om å bedre trafikksikkerheten for syklister.
Foto: Johannes Bangum

Skyfri himmel, en rolig søndag morgen, elven buldrer forbi, og Abid Raja står og nyter det hele. Etter en hektisk morgen i spisesalen, der to turistbusser med asiatere skulle spise frokost samtidig, er det deilig å sette seg på sykkelsete i dag. Når jeg tenker på hvor vi skal sykle i dag blir kanskje gleden litt mindre. Dovre er veldig fint, men en stigning på 700 meter kan bli litt hard tror jeg. Vi er kun to personer i følge i dag, meg og Saad. Vi har tenkt til å ta det med ro. Eller; jeg har overtalt Saad til å ta det med ro. Da kan vi nyte den flott naturen og unngå den verste stølheten…

Vi sees på Dombås!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**