Lucky på Løkken

Nå svinger vi innom Løkken stasjon, et par mil før Orkanger. Her er det full baluba. Og fult av damer. Orkdal Venstre har bakt muffins med V-tegn på, kaffen er klar, brusen er klar. Teltet er satt opp. En veldig fin mottagelse, etter å ha syklet 85 kilomter fra Oppdal et et fantastisk landskap. I bildet prøver jeg å stikke hodet frem. Ikke alltid så lett å bli sett når det er så mange som møter oss. Neste stopp: Orkanger! Der blir det servert vafler har jeg hørt.. :)
Foto: Johannes Bangum

Nå svinger vi innom Løkken stasjon, et par mil før Orkanger. Her er det full baluba. Og fult av damer. Orkdal Venstre har bakt muffins med V-tegn på, kaffen er klar, brusen er klar. Teltet er satt opp. En veldig fin mottagelse, etter å ha syklet 85 kilomter fra Oppdal et et fantastisk landskap.

I bildet prøver jeg å stikke hodet frem. Ikke alltid så lett å bli sett når det er så mange som møter oss. Neste stopp: Orkanger! Der blir det servert vafler har jeg hørt.. 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**