Regn i Oppdal

Drypp, drypp, drypp. Plopp, plopp, plopp. Det er lydene som omgir oss mens vi møtes ved skateparken i Oppdal. Gutta vil ha penger fra kommunen til å bygge en bedre park. Til nå har det ikke gått så bra, men sammen med meg legger vi en slagplan for å få det til. Vi trenger: underskrifter fra ungdom, møte med ordføreren med avisen tilstede og et konkret forslag som politikerene kan se på. Vips, plutselig har man en skatepark. Venstrelaget i Oppdal er med på notene, det var tross alt de som arrangerte møte! På vei til Orkanger har vi med oss Oppdal sykkelklubb. Dette er en typisk treningstur for dem: til Dombås og tilbake. Først over Dovre. Også over Dovre en gang til! De er gale...
Foto: Johannes Bangum

Drypp, drypp, drypp. Plopp, plopp, plopp. Det er lydene som omgir oss mens vi møtes ved skateparken i Oppdal. Gutta vil ha penger fra kommunen til å bygge en bedre park. Til nå har det ikke gått så bra, men sammen med meg legger vi en slagplan for å få det til. Vi trenger: underskrifter fra ungdom, møte med ordføreren med avisen tilstede og et konkret forslag som politikerene kan se på. Vips, plutselig har man en skatepark. Venstrelaget i Oppdal er med på notene, det var tross alt de som arrangerte møte!

På vei til Orkanger har vi med oss Oppdal sykkelklubb. Dette er en typisk treningstur for dem: til Dombås og tilbake. Først over Dovre. Også over Dovre en gang til! De er gale…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**