Queens Of Fucking Everything

Nå er jeg med noen av de tøffeste damene jeg har møtt. Queens Of Fucking Everything er en rosa-kledd, morsom, livlig og inkluderende sykkelgruppe for jenter. Noen er veldig sporty, mens andre har for det meste sittet på sofaen de siste årene. De gjør det dobbelt så gøy å sykle; det blir det god folkehelse av. Som sag har vi til nå møtt 25 sykkelklubber på min reise opp til Nordkapp. Jeg har møtt langt over hundre menn på sykkel, men det er veldig få damer med i sykkelklubbene. Her er QOFE et stort unntak, og jeg håper vi får flere! De har til og med en egen rosa bil som er lakkert med glitter. Bedre blir det ikke... :)
Foto: Johannes Bangum

Nå er jeg med noen av de tøffeste damene jeg har møtt. Queens Of Fucking Everything er en rosa-kledd, morsom, livlig og inkluderende sykkelgruppe for jenter. Noen er veldig sporty, mens andre har for det meste sittet på sofaen de siste årene. De gjør det dobbelt så gøy å sykle; det blir det god folkehelse av.

Som sagt har vi til nå møtt 25 sykkelklubber på min reise opp til Nordkapp. Jeg har møtt langt over hundre menn på sykkel, men det er veldig få damer med i sykkelklubbene. Her er QOFE et stort unntak, og jeg håper vi får flere!

De har til og med en egen rosa bil som er lakkert med glitter. Bedre blir det ikke… 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**