Sjakk matt

Jeg ble nettopp knust i sjakk av denne jenta, Ulrikke Langvik (12), som kanskje er den beste tolvårige jenta i sjakk i Norge. Det tar jeg med et smil... Brikkene var veldig store, så jeg fikk ikke helt oversikt over brettet. Neida. Ulrikke var veldig flink! Kult med så gode unge sjakkspillere! Etterpå spilte jeg simultansjakk mot fire gutter, de var ikke så dårlige de heller. Vi har altså kommet til Trondheim på veien til Nordkapp. Man tror det ofte er halveis, men det er det ikke. Ikke i det hele tatt. Vi har nå holdt på i 10 dager, og vi har 18 dager igjen, før vi står på toppen av Nordkapp. Gleder meg! Men gleder meg også til all den fine naturen jeg skal se. Allerede nå har jeg fått oppleve skjærgården i sør og fjellene og dalene ved Dovre, og og det er faktisk noe av det fineste man kan se. Sjakk matt.
Foto: Johannes Bangum

Jeg ble nettopp knust i sjakk av denne jenta, Ulrikke Langvik (12), som kanskje er den beste tolvårige jenta i sjakk i Norge. Det tar jeg med et smil…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Brikkene var veldig store, så jeg fikk ikke helt oversikt over brettet. Neida. Ulrikke var veldig flink! Kult med så gode unge sjakkspillere! Etterpå spilte jeg simultansjakk mot fire gutter, de var ikke så dårlige de heller.

Vi har altså kommet til Trondheim på veien til Nordkapp. Man tror det ofte er halveis, men det er det ikke. Ikke i det hele tatt. Vi har nå holdt på i 10 dager, og vi har 18 dager igjen, før vi står på toppen av Nordkapp. Gleder meg! Men gleder meg også til all den fine naturen jeg skal se. Allerede nå har jeg fått oppleve skjærgården i sør og fjellene og dalene ved Dovre, og og det er faktisk noe av det fineste man kan se.

Sjakk matt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**