Min yngste medsyklist på turen

Alexander (8) fra sykkelgruppa til Sverre IL sier at han skal dra meg fra Levanger og bort til Mule. Det syntes jeg er tøft gjort av en som er 20% av alderen min. I dag har vi fått med oss Trondheim Velocipedklub, Queens of Fucking Everything, Nessegutten sykkelklubb, Stiftstaden sykkelklubb og mange flere preke syklister som kommer på egenhånd. Tusen takk til alle, dere gjør turen så mye lettere for meg :-)
Foto: Johannes Bangum

Alexander (8) fra sykkelgruppa til Sverre IL sier at han skal dra meg fra Levanger og bort til Mule. Det syntes jeg er tøft gjort av en som er 20% av alderen min.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**


I dag har vi fått med oss Trondheim Velocipedklub, Queens of Fucking Everything, Nessegutten sykkelklubb, Stiftstaden sykkelklubb og mange flere spreke syklister som kommer på egenhånd. Tusen takk til alle, dere gjør turen så mye lettere for meg 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**