Sola skinner

Nettstedet yr.no bomma fælt i går på værvarselet. De meldte litt regn, mens det egentlig var mye regn. I dag meldte de full sol og 27 grader, og jaggu meg er det ikke sol og nesten 27 grader. Fantastisk vær. Vi sykler fra Steinkjer nå. I går spiste vi middag med vesntrefolk; der var det fullt hus og god stemning. I dag skal vi videre til Namsos og ta båten over til Rørvik. Det tror jeg blir fint.
Foto: Johannes Bangum

Nettstedet yr.no bomma fælt i går på værvarselet. De meldte litt regn, mens det egentlig var mye regn. I dag meldte de full sol og 27 grader, og jaggu meg er det ikke sol og nesten 27 grader. Fantastisk vær.

Vi sykler fra Steinkjer nå. I går spiste vi middag med vesntrefolk; der var det fullt hus og god stemning. I dag skal vi videre til Namsos og ta båten over til Rørvik. Det tror jeg blir fint.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**