Se hvem jeg fant

"Målet vår er bare å komme ut av døra", sier Åse. Hun og Jan er to nypensjonerte ungdommer som i sommer sykler fra Nordkapp til Lindesnes. De har ikke med seg en følgebil, slik som jeg har, så de transporterer all bagasjen i denne følgevogna. Det er ganske imponerende. Jeg ønsker deg god tur videre nedover mot sør, mens jeg selv skal nordover. Flaks for dem at de får alle nedoverbakkene, og jeg får alle oppoverbakkene... (Norge heller jo nedover på globusen?) :)
Foto: Johannes Bangum

“Målet vår er bare å komme ut av døra”, sier Åse.

Hun og Jan er to nypensjonerte ungdommer som i sommer sykler fra Nordkapp til Lindesnes. De har ikke med seg en følgebil, slik som jeg har, så de transporterer all bagasjen i denne følgevogna. Det er ganske imponerende. Jeg ønsker deg god tur videre nedover mot sør, mens jeg selv skal nordover. Flaks for dem at de får alle nedoverbakkene, og jeg får alle oppoverbakkene… (Norge heller jo nedover på globusen?) 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**