De store avstandene

Nå begynner vi å komme langt nord, der naturen blir vakrere og vakrere og folkene blir færre og færre. Som dere sikkert vet har vi fått med oss sykkelklubber til å følge oss på veien. De er gode veivisere, det er veldig hyggelig, og det er enklere å sykle i en gruppe enn å sykle alene. Til nå har vi hatt med oss 39 sykkelklubber på veien. På noen etapper, for eksempel mellom Larvik og Tvedestrand møtte vi seks ulike klubber, mens vi i morgen for eksempel skal sykle med bare en klubb i 130 kilometer og over to ferge-strekninger. I dag har vi med oss Rana sykkelklubb, som møtte oss ved Nesna fergekai, og som skal sykle med oss helt til Kilboghamn. Rana sykkelklubb holder til i Mo i Rana, som ligger 7 mil unna Nesna. De har altså flyttet seg 7 mil for å møte oss! Og når etappen er over har de 6 mil før de er hjemme igjen. Vi setter utrolig stor pris på at sykkelklubbene gidder å gjøre alt dette for oss. Uten så dedikerte medsyklister hadde vi fått en tung tur!
Foto: Johannes Bangum

Nå begynner vi å komme langt nord, der naturen blir vakrere og vakrere og folkene blir færre og færre. Som dere sikkert vet har vi fått med oss sykkelklubber til å følge oss på veien. De er gode veivisere, det er veldig hyggelig, og det er enklere å sykle i en gruppe enn å sykle alene. Til nå har vi hatt med oss 39 sykkelklubber på veien. På noen etapper, for eksempel mellom Larvik og Tvedestrand møtte vi seks ulike klubber, mens vi i morgen for eksempel skal sykle med bare en klubb i 130 kilometer og over to ferge-strekninger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**


I dag har vi med oss Rana sykkelklubb, som møtte oss ved Nesna fergekai, og som skal sykle med oss helt til Kilboghamn. Rana sykkelklubb holder til i Mo i Rana, som ligger 7 mil unna Nesna. De har altså flyttet seg 7 mil for å møte oss! Og når etappen er over har de 6 mil før de er hjemme igjen. Vi setter utrolig stor pris på at sykkelklubbene gidder å gjøre alt dette for oss. Uten så dedikerte medsyklister hadde vi fått en tung tur!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**