14 timer med sykling – heltene

Mine helter på denne sykkelturen er alle jeg sykler sammen med. Til nå har vi hatt med 40 sykkellag, der den yngste har vært 8 år og den eldste har vært 72 år. Jeg har hatt med meg sykkelklubber som har syklet med meg 80 kilometer, også 50 kilometer hjem igjen. Fra Steinkjer hadde jeg en som syklet med meg til Namsos. Også tilbake. I dag møtte vi Jan Erik og Ronny fra Meløy sykkelklubb. De var med å sykle fra klokken 09.00 i dag morges, og vi var fremme i Saltstraumen klokken halv åtte! Og gjett hva de gjorde da? De syklet 90 kilometer hjem igjen!! Jan Erik tok fri fra jobb for å være med i tillegg. Dette var ferien hans. Slike folk som Ronny og Jan Erik gjør denne sykkelturen verdt å sykle, og jeg må bare takke alle som har vært med hittil :-) Ha en fin sommerkveld! Nå skal vi ned og se på en saltstraum.
Foto: Johannes Bangum

Mine helter på denne sykkelturen er alle jeg sykler sammen med. Til nå har vi hatt med 40 sykkellag, der den yngste har vært 8 år og den eldste har vært 72 år. Jeg har hatt med meg sykkelklubber som har syklet med meg 80 kilometer, også 50 kilometer hjem igjen. Fra Steinkjer hadde jeg en som syklet med meg til Namsos. Også tilbake.

I dag møtte vi Jan Erik og Ronny fra Meløy sykkelklubb. De var med å sykle fra klokken 09.00 i dag morges, og vi var fremme i Saltstraumen klokken halv åtte! Og gjett hva de gjorde da? De syklet 90 kilometer hjem igjen!! Jan Erik tok fri fra jobb for å være med i tillegg. Dette var ferien hans. Slike folk som Ronny og Jan Erik gjør denne sykkelturen verdt å sykle, og jeg må bare takke alle som har vært med hittil 🙂

Ha en fin sommerkveld! Nå skal vi ned og se på en saltstraum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**