Is på menyen

Etter etappen i går var vi innom en butikk for å kjøpe kveldsmat. Og der lå den bare å ventet: 1,5 liter med vaniljeis. Jeg har hørt at meieriprodukter er bra for restutisjonen, så jeg kjøpte den. Og spiste halve. De andre fikk resten. Nå er vi på vei med ferja til Moskenes, i Lofoten, skal legge ut bilde snart! :)
Foto: Johannes Bangum

Etter etappen i går var vi innom en butikk for å kjøpe kveldsmat. Og der lå den bare å ventet: 1,5 liter med vaniljeis. Jeg har hørt at meieriprodukter er bra for restutisjonen, så jeg kjøpte den. Og spiste halve. De andre fikk resten.

Nå er vi på vei med ferja til Moskenes, i Lofoten, skal legge ut bilde snart! 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**