Norges fineste strand- og badested?

Lofoten. Fortsatt. Visste dere at Dagbladet har kåret en strand i Lofoten til Norges vakreste strand? Vi skulle ta turen til Haukeland strand, som var den heldige vinneren av kåringen. Vi misforsto totalt, og stoppet på stranden som var rett før Haukeland strand. Etter å ha gått rundt i 10 minutter, i god tro om at dette var Norges fineste strand, ble vi raskt dratt ned til virkeligheten igjen. "Dere vet at Haukeland strand er der borte, ikke sant?", sa noen lokale. Nei, det visste vi ikke. Så vi var på Norges kanskje nest fineste strand. Synd ingen kan bade der; da fryser man ihjel. God kveld!
Foto: Johannes Bangum

Lofoten. Fortsatt. Visste dere at Dagbladet har kåret en strand i Lofoten til Norges vakreste strand? Vi skulle ta turen til Haukeland strand, som var den heldige vinneren av kåringen. Vi misforsto totalt, og stoppet på stranden som var rett før Haukeland strand. Etter å ha gått rundt i 10 minutter, i god tro om at dette var Norges fineste strand, ble vi raskt dratt ned til virkeligheten igjen. “Dere vet at Haukeland strand er der borte, ikke sant?”, sa noen lokale. Nei, det visste vi ikke.

Så vi var på Norges kanskje nest fineste strand. Synd ingen kan bade der; da fryser man ihjel.

God kveld!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**