Mat for kroppen

Nå er vi på besøk hos Arne Ivar, førstekandidat for Venstre til fylkestinget i Nordland. Bente hadde laget veldig god fisk, salat og dressing; det smakte rett og slett Vesterålen! (Vi får mye fisk her i Nordland, tror det må være en spesialitet..). Dagen i dag har vært veldig fin. Vesterålen er mist like fint som Lofoten! (var det noen som ba meg si). Vi ble stående lenge på grunn av en ulykke ved en tunnel, og rakk så vidt fergen til Melbu. Jeg tror vi må ha ligget i 45-50 kilometer i timen en stund, det kjenner jeg i beina nå. Da vi gikk i land ble vi møtt av Vesterålen sykkelklubb (de skal også sykle med oss hele veien til Andenes i morgen), og nå er det altså middag. Kan ikke bli bedre! Ha en fin sommerkveld alle sammen!
Foto: Johannes Bangum

Nå er vi på besøk hos Arne Ivar, førstekandidat for Venstre til fylkestinget i Nordland. Bente hadde laget veldig god fisk, salat og dressing; det smakte rett og slett Vesterålen! (Vi får mye fisk her i Nordland, tror det må være en spesialitet..).

Dagen i dag har vært veldig fin. Vesterålen er mist like fint som Lofoten! (var det noen som ba meg si). Vi ble stående lenge på grunn av en ulykke ved en tunnel, og rakk så vidt fergen til Melbu. Jeg tror vi må ha ligget i 45-50 kilometer i timen en stund, det kjenner jeg i beina nå. Da vi gikk i land ble vi møtt av Vesterålen sykkelklubb (de skal også sykle med oss hele veien til Andenes i morgen), og nå er det altså middag. Kan ikke bli bedre!

Ha en fin sommerkveld alle sammen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**