Rekker vi fergen!?

Sola skinner, folka er glade, syklistene ligger på tidsskjemaet for Svolvær. Så plutselig: tunnel stengt. En motorsyklist har vært i en ulykke. Og vi blir stående i laaang tid. Etterhvert er vi i gang igjen. Anja, lederen i Nordland Venstre, har bakt kake og kokt kaffe. Den drikkes på to sekunder. Journalisten får svarene sine på ett minutt. Bildet blir tatt. Ferdig. Vi ligger i tempo-hastighet på vei mot fergen. Vi skal møte en sykkelklubb på andre siden, og vi vil ikke gå glipp av denne fergen. Da må vi vente en og en halv time. Jeg faller selv nesten av sprekingene som drar gruppe bortover veien mot fergen. Plutselig er vi ved fergeleie. 10 minutter før båten går. Deilig. Kaffe nå.
Foto: Johannes Bangum

Sola skinner, folka er glade, syklistene ligger på tidsskjemaet for Svolvær. Så plutselig: tunnel stengt. En motorsyklist har vært i en ulykke.

Og vi blir stående i laaang tid. Etterhvert er vi i gang igjen. Anja, lederen i Nordland Venstre, har bakt kake og kokt kaffe. Den drikkes på to sekunder. Journalisten får svarene sine på ett minutt. Bildet blir tatt. Ferdig.

Vi ligger i tempo-hastighet på vei mot fergen. Vi skal møte en sykkelklubb på andre siden, og vi vil ikke gå glipp av denne fergen. Da må vi vente en og en halv time. Jeg faller selv nesten av sprekingene som drar gruppe bortover veien mot fergen. Plutselig er vi ved fergeleie. 10 minutter før båten går. Deilig. Kaffe nå.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**