God Morgen!

Etter en lang natt fylt av måkeskrik og sjøluft er vi klare for etappen mellom Stokmarknes og Andenes. Vi møtes på parkeringsplassen utenfor hotellet, og blir møtt av Solveig (journalist), Magnar (Tromsø sykkelklubb) og Robin og kompisene hans fra Vesterålen sykkelklubb. I dag blir en begivenhetsrik dag: først skal vi møte Ella som er veldig fan av Abid. Hun tok kontakt og spurte om vi kunne stoppe ved huset hennes; selvfølgelig kan vi det! Så skal vi videre til Sortland og ut på en fryktelig vakker turistvei på Andøya (blir det påstått). Vi gleder oss!
Foto: Johannes Bangum

Etter en lang natt fylt av måkeskrik og sjøluft er vi klare for etappen mellom Stokmarknes og Andenes. Vi møtes på parkeringsplassen utenfor hotellet, og blir møtt av Solveig (journalist), Magnar (Tromsø sykkelklubb) og Robin og kompisene hans fra Vesterålen sykkelklubb. I dag blir en begivenhetsrik dag: først skal vi møte Ella som er veldig fan av Abid. Hun tok kontakt og spurte om vi kunne stoppe ved huset hennes; selvfølgelig kan vi det! Så skal vi videre til Sortland og ut på en fryktelig vakker turistvei på Andøya (blir det påstått). Vi gleder oss!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**