Mat og restutisjon

Jeg vil gjerne slå et slag for mat. Jeg er veldig glad i mat. Jeg liker å spise mye mat. Det passer heldigvis bra på denne turen. Hver dag forbrenner jeg 5000-6000 kalorier på syklingen. Til vanlig skal en mann ha i seg rundt 2500 kalorier per dag, så det betyr at jeg kan spise dobbelt så mye som vanlig! Mat er ikke bare godt, det er også bra for restutisjonen. For å ikke bryte ned musklene er det viktig å få i seg like mye kalorier som man forbrenner. Jeg prøver å få i meg mye proteiner, men jeg har hørt at melkeprosukter også er bra for restutisjonen. Derfor er det kanskje greit at jeg spiser denne isen med karamellsaus..?
Foto: Johannes Bangum

Jeg vil gjerne slå et slag for mat. Jeg er veldig glad i mat. Jeg liker å spise mye mat. Det passer heldigvis bra på denne turen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Hver dag forbrenner jeg 5000-6000 kalorier på syklingen. Til vanlig skal en mann ha i seg rundt 2500 kalorier per dag, så det betyr at jeg kan spise dobbelt så mye som vanlig!

Mat er ikke bare godt, det er også bra for restutisjonen. For å ikke bryte ned musklene er det viktig å få i seg like mye kalorier som man forbrenner. Jeg prøver å få i meg mye proteiner, men jeg har hørt at melkeprosukter også er bra for restutisjonen. Derfor er det kanskje greit at jeg spiser denne isen med karamellsaus..?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**