Banket på døren til ordføreren

God morgen alle sammen! I dag skal vi ta det veldig rolig mens vi sykler bortover (og oppover) til Burfjord. Det møtte opp en syklist utenfor hotellet i dag. Vi syklet bort til rådhuset, og tenkte vi kunne banke på døren til ordføreren, for å si hei. Så her står vi; to syklister og ordføreren i Nordreisa.
Foto: Johannes Bangum

God morgen alle sammen!

I dag skal vi ta det veldig rolig mens vi sykler bortover (og oppover) til Burfjord. Det møtte opp en syklist utenfor hotellet i dag. Vi syklet bort til rådhuset, og tenkte vi kunne banke på døren til ordføreren, for å si hei. Så her står vi; to syklister og ordføreren i Nordreisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**