Tror du Abid har konkurranseinnstinkt?

"Jeg parkerte dem så godt opp den bakken der!", sier Abid med et smil om munnen. Konkurranseinnstinktet er på plass ihvertfall. Han har syklet 24 dager, og opp den 5 kilometer lange bakken tenkte han å legge inn et lite rykk. Jaja. Det er nesten alltid noen syklister fra sykkelklubbene vi sykler med som vil vise seg litt frem på turen. De vil holde god fart for å se hvor lenge Abid greier å holde. Det verste er at Abid pleier å holde følge med de fleste. Så sier han etter etappen: "De prøvde seg de gutta der... Jeg måtte jo holde følge, jeg bare beit tenna sammen jeg". Mens jeg prøver å forklare Abid at han faktisk skal sykle 28 dager, 3000 kilometer - at han faktisk ikke har fri i morgen. Abid smiler. "Jaja, vi er snart på toppen. Vi kan slappe av da".
Foto: Johannes Bangum

“Jeg parkerte dem så godt opp den bakken der!”, sier Abid med et smil om munnen. Konkurranseinnstinktet er på plass ihvertfall. Han har syklet 24 dager, og opp den 5 kilometer lange bakken tenkte han å legge inn et lite rykk. Jaja.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Det er nesten alltid noen syklister fra sykkelklubbene vi sykler med som vil vise seg litt frem på turen. De vil holde god fart for å se hvor lenge Abid greier å holde. Det verste er at Abid pleier å holde følge med de fleste. Så sier han etter etappen: “De prøvde seg de gutta der… Jeg måtte jo holde følge, jeg bare beit tenna sammen jeg”. Mens jeg prøver å forklare Abid at han faktisk skal sykle 28 dager, 3000 kilometer – at han faktisk ikke har fri i morgen.

Abid smiler. “Jaja, vi er snart på toppen. Vi kan slappe av da”.

Abid på toppen av bakken. Han er veldig fornøyd med å komme først. Vi prøver å minne han på at dette ikke er en konkurranse… J. https://www.venstre.no/artikkel/2015/07/15/tror-du-abid-har-konkurranseinnstinkt/

Posted by Abid Q. Raja on 15. juli 2015

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**