Reinsdyr på frifot!!

Nesten i det sekundet vi passerer grensen til Finnmark oppstår det en dramatisk situasjon. Det står 10 reinsdyr i veien! For en vanlig Oslo-gutt er ikke dette hverdagskost. Er de skumle? Kan de skade? De var ganske søte egentlig. De hadde til og med hår på geviret sitt, det trodde jeg bare Rudolf hadde. Tankene flyr tilbake til gårsdagens Tour de France; en syklist greier så vidt å unngå en løpsk ku i veibanen, mens kameramannen bak er bare millimeter unna kua. Så opplever jeg det, bare med reinsdyr isteden! Nå er vi i nord-Norge dere...
Foto: Johannes Bangum

Nesten i det sekundet vi passerer grensen til Finnmark oppstår det en dramatisk situasjon. Det står 10 reinsdyr i veien! For en vanlig Oslo-gutt er ikke dette hverdagskost. Er de skumle? Kan de skade?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

De var ganske søte egentlig. De hadde til og med hår på geviret sitt, det trodde jeg bare Rudolf hadde. Tankene flyr tilbake til gårsdagens Tour de France; en syklist greier så vidt å unngå en løpsk ku i veibanen, mens kameramannen bak er bare millimeter unna kua. Så opplever jeg det, bare med reinsdyr isteden! Nå er vi i nord-Norge dere…

I går var det nestenulykke i tour-the-france med sykkelkræsj i kuer. Jeg selv holdt på å sykle inn i Reinsdyr i dag…:-) https://www.venstre.no/lokal/andre/abidsykler/

Posted by Abid Q. Raja on 16. juli 2015

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**