Venstre sine kandidatar i Etnedal

1. Syver Thon (47) jobbar som turistvert , entreprenør og gründer. Han har ei periode i kommunestyre og som leiar i hovudutval for plan og næring. Syver har vakse opp i Etnedal og har eit stort engasjement for lokal verdiskaping og arbeidsplassar. Han meiner dette er sjølve grunnlaget for den vidare utviklinga i Etnedal uansett kommunestruktur. Han brenn og for god offentleg forvaltning den opne debatten.

2. Fredrik Holte Breien (35) er leiar for Etnedal frivilligsentral, dagleg leiar i Gimbal AS, og driv sesongopen kafe på Breie gard. Han er glad i friluftsliv og foto og er påvirka av politikarar i 35 år. For oss som bor et stykke unna ring 3 er det viktig å skape egen næring, seier Fredrik som flytte til Etnedal saman med kona for å ta over slektsgarden.

3. Torgun Thon Hagaseth (1946)
4. Ole Knut Steinset (1969)
5. Kaia Grønbrekk Bergsbakken (1986)
6. Eskil Nysveen Storengen (1980)
7. Hilde Hestås Kolstad (1991)
8. Håkon Lie (1961)
9. Ingjerd Thon Hagaseth (1967)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**